ADAM Music School

ADAM Music School - ams är en alternativ musikskola. Skolan är befriad från allt som gör mötet med musiken svårt och garanterar en betydande färdighetsutveckling på kort tid. En modern musikskola, en skola i tiden och med eleven i centrum. Det går inte att misslyckas.

ADAM© bygger på ett revolutionärt, djärvt och reformerande greppsystem (adamtabulatur). Grepp som är lätta att begripa för alla.

Hos oss kan barnen njuta av sitt spelande och utveckla färdigheter genom att på kort tid bredda sin repertoar och lägga grunden för en fördjupning i ämnet. Noter såsom en enda väg till musiken får vänta, men inte spelfärdighet och glädje. Notkunskapen kommer självklart med tiden. 

Våra elever tar sig an musiken på snabbast möjliga och effektivaste sättet. Med leken som ledstjärna och på det i första hand valda instrumentet lär man sig från början vikten av samspel i grupp.

Barn ska ha roligt med sitt spelande för vi vet, när spelglädjen tar vid är det svårt att låta bli. Våra ledord är därför spelfärdighet, spelglädje, samspel och självkänsla.

Våra kurser är riktade till barn från ca 7 års ålder (t.ex.grundkurs 01 i blockflöjt med sång) men vi har även många äldre ungdomar som önskar att spela hos oss.

På valda skolor har elever i åk 1 en chans att främja fingermotoriken i en pennyWhistle kurs!

Alla som vill ta del av den hittills effektivaste vägen till musicerandet är välkomna!